Hyppää pääsisältöön
Pöydällä silmälasit, avattu vihko, kynä ja pahvimuki

Uutinen

Tarkastuslautakunnan käsittelyssä vuoden 2023 tilinpäätös ja arviointikertomuksen hyväksyminen

10.5.2024

Tarkastuslautakunta kokoontuu 16.5.

Tarkastuslautakunnan tehtävänä on valmistella aluevaltuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat. Kokouksessaan 16.5. tarkastuslautakunnan on tarkoitus päättää vuoden 2023 tilinpäätöksen hyväksymisen sekä tilivelvollisten vastuuvapauden myöntämisen puoltamisesta aluevaltuustolle. Keski-Suomen hyvinvointialueen hallintoa ja taloutta hoitaneita tilivelvollisia ovat toimielinten jäsenet ja tehtäväalueiden johtavat viranhaltijat.  

Lisäksi tarkastuslautakunnan on kokouksessaan tarkoitus päättää vuoden 2023 tilintarkastuskertomuksen ja arviointikertomuksen lähettämisestä aluehallitukselle sekä aluehallituksen velvoittamisesta tuomaan aluevaltuustolle lausunnon toimenpiteistä, joihin arviointikertomus antaa aihetta. Arviointikertomus tulee julkiseksi, kun se on viimeistelty julkaisua varten, mutta viimeistään aluevaltuuston kesäkuun kokouksen esityslistan julkaisuun mennessä. Arviointikertomus luovutetaan aluevaltuuston puheenjohtajistolle touko-kesäkuun vaihteessa järjestettävässä tilaisuudessa. Aluevaltuusto käsittelee arviointikertomusta 11.6. kokouksessaan. 

Kokouksien esityslistat ja pöytäkirjat  

Lisätietoa tarkastuslautakunnasta löydät verkkosivuiltamme

Tarkastuslautakunnan esityslistat ja pöytäkirjat löydät täältä. Kokousten pöytäkirjat julkaistaan heti tarkastuksen jälkeen.  

Lisätietoja

  • Arviointijohtaja Heli Tunturi-Kemppainen, tarkastuslautakunnan esittelijä, heli.tunturi-kemppainen(at)hyvaks.fi, p. 0404826499